Body Support Groningen

In het hart van de stad Groningen, aan het Damsterdiep vind je de plek om in een ongedwongen sfeer lekker te ontspannen. Sportstudio Body Support staat voor verantwoord in- en ontspannen.
Eigenlijk weten we het wel. Er is maar één manier om gezond te blijven: regelmatig bewegen en het liefst onder deskundige begeleiding. Want zo maar een eind gaan hollen in het park kan uiteindelijk meer kwaad dan goed doen. Train met begeleiding van een professionele instructeur die u met raad en ook met daad bijstaat, met concrete programma’s voor onder andere sport, gewichtscontrole en gezondheid.

En wat dacht u van BoksFit, Bootcamp, BBB, Vechtsporten of Virtual Spinning?

Stichting Sportschool Body-Support is een landelijk erkend fitnesscentrum met een oppervlakte van 1100m2, gelegen in het centrum van Groningen. Het is uitgerust met moderne apparatuur op o.a. fitnessgebied. Ons programma-aanbod is voor jong en oud; in groepsverband en individueel. Natuurlijk is er na het sporten gelegenheid om te douchen en iets te drinken.

Bij Body Support bent u meer als een klant!

Ruime kantine met vriendelijk personeel, zo kunt u na uw training nog gezellig een vers gemaakte eiwit-shake, kop koffie of sportdrankje nuttigen.

Voordelige abonnementen, geen wurgcontracten, slechts een maand opzegtermijn, contractduur al v.a. een maand, gemiste trainingen gaan gewoon mee. Contributie inclusief gebruik douches en lockers.

Schrijf je in!

Wil je snel beginnen? Je kan je alvast inschrijven voor een proefles.

10 + 12 =

work hard and you will feel great

Body Support Groningen Loppersumergang 3, 9711 ST Groningen, tel. 050 - 31 39 420, info@bodysupportgroningen.nl

Rooster

Elke dag worden er verschillende lessen gegeven door een deskundige. Zo weet je altijd dat je je oefeningen goed doet. Klik hier voor het rooster.

Prijzen

Wil je graag weten wat sporten bij ons kost? Klik hier voor onze voordelige tarieven.

Bel mij terug

Wil je toch meer informatie of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Laat dan je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

7 + 3 =

Onbeperkt sporten BodySupport

Onbeperkt fitness

€ 16,95* Gratis proeftraining


Minimaal  1 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)


* Bij betaling in 1x   (of 17,95 p/m)

Groepslessen

€ 22,50* Gratis proeftraining


Minimaal  1 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)


* Bij betaling in 1x   (of 23,50 p/m)

Onbeperkt fitness + BBB en Boksfit

€ 29.45* Gratis proeftraining


Minimaal  1 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)


* Bij betaling in 1x   (of 30,45 p/m)