WORKOUTS

BBB
BBB is een combinatie van spierversterkende oefeningen en stretching in teamverband. Het gaat er met name om de ‘luie spieren’ weer aan het werk te zetten. Onder andere de benen, billen, buik en rondom de heupen. Door het aannemen van de juiste lichaamshouding en je daarbij concentreren op een bewegingsuitslag, worden de juiste spiergroepen aangespannen. De oefeningen corrigeren niet alleen je figuur, maar zij verbeteren ook de spieren rondom de wervelkolom. Hierdoor voorkom je bijvoorbeeld rugklachten.


Kickboksen Senioren & Jeugd

Kickboksen is een sport waarbij je het hele lichaam traint. De opbouw van de trainingen bevat alle aspecten zoals conditie, spieropbouw,
techniektrainingen en combinatietrainingen met gebruik van de Boxmaster® (Een uniek boks/kickboks station).
Bij deze trainingen ligt de nadruk niet op de wedstrijdsport maar puur het recreatieve deel en is daarom geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd.

Pencak Silat Jeugd
Pencak Silat Matjan Hitam is een Indonesische zelfverdedigingskunst. Waarbij de cultuur, normen en waarden en respect het belangrijkste zijn. Uitermate geschikt voor jeugd, waarbij de nadruk ligt op weerbaarheid zowel mentaal als fysiek. Tijdens de lessen komen alle aspecten aanbod zoals:

  • Respect
  • Sociaal gedrag
  • Valbreken
  • Conditie
  • Techniektraining met en zonder traditionele wapens.

Fitness
Onder deskundige leiding worden jou alle beginselen van trainen met gewichten en toestellen bijgebracht. Het opbouwen en/of onderhouden van je lichaam staat hierbij centraal.

Bedrijfsfitness
Een op maat gesneden fitnessarrangement voor bedrijven. De locatie is ideaal. Vraag vrijblijvend om nadere informatie.

Virtual Spinning
Uitdagende Video Cycling groepsles. Je kan kiezen uit verschillende routes bijvoorbeeld Alpe d’Huez, London of Zuid-Afrika en nog veel meer. Een virtual instructor wijst je de weg! Geweldig om te zweten, ontspannen, conditie verbeteren, vet verbranden, klimmen en sprinten. Voor jong en oud een echte ‘Tour de Calorie’.

 

Schrijf je in!

Wil je snel beginnen? Je kan je alvast inschrijven voor een proefles.

2 + 7 =

 

Better Belly

Trainen met de Better Belly® geeft je de kans om op een snelle en effectieve wijze van jouw buikvet af te komen.  Binnen vier weken heb je 2 kledingmaten minder! Wanneer je op de gewone manier gaat bewegen zoals je gewend bent, blijft je buik altijd koud: dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen.
Uitvoerig getest

De Better Belly® is uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Nooit eerder werd er aangenome

n dat men daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zou kunnen afnemen. Nooit eerder is het voorgekomen dat mensen zijn gaan trainen met deze speciale band. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken.

Hoe werkt het?
Het werkt heel erg simpel. Vier weken achter elkaar ga je drie keer per week, 30 tot 45 minuten trainen. Voor de eerste training wordt je gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Je hebt de keuze uit een crosstrainer, fiets of loopband. Wij adviseren je een dagboekje bij te houden met betrekking tot je voeding, waarna wij je adviezen kunnen geven. De kosten vind u hier.

Nog meer voordelen
Bewegen met de Better Belly® heeft nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Diverse mensen zijn van jarenlang pijn in hun rug hiervan afgekomen. Tevens ondersteunt de Better Belly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit je lichaam af en krijg je een betere nachtrust.

Ben jij er al klaar voor? Nu gaat het je zeker lukken met hulp van de Better Belly®!

 

work hard and you will feel great

Body Support Groningen Loppersumergang 3, 9711 ST Groningen, tel. 050 - 31 39 420, info@bodysupportgroningen.nl

Onbeperkt sporten BodySupport.

2 jaar

€ 15,95* p/m, Gratis proeftraining


Minimaal  2 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)


Groepslessen + € 12,50 p/m


* Bij betaling in 1x

1 jaar

€ 18,95*  p/m, Gratis proeftraining


Minimaal  1 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)


Groepslessen + € 12,50 p/m


* Bij betaling in 1x

Maandelijks opzegbaar

€ 23.95* p/m, Gratis proeftraining


Groepslessen + € 12,50 p/m


* contant (of incasso + € 1,- per incasso)


Meest gekozen