work hard and you will feel great

Schrijf je in!

Wil je snel beginnen? Je kan je alvast inschrijven voor een proefles.

BBB

BBB is een combinatie van spierversterkende oefeningen en stretching in teamverband. Het gaat er met name om de ‘luie spieren’ weer aan het werk te zetten. Onder andere de benen, billen, buik en rondom de heupen. Door het aannemen van de juiste lichaamshouding en je daarbij concentreren op een bewegingsuitslag, worden de juiste spiergroepen aangespannen. De oefeningen corrigeren niet alleen je figuur, maar zij verbeteren ook de spieren rondom de wervelkolom. Hierdoor voorkom je bijvoorbeeld rugklachten.

Kickboksen Senioren & Jeugd

Kickboksen is een sport waarbij je het hele lichaam traint. De opbouw van de trainingen bevat alle aspecten zoals conditie, spieropbouw,
techniektrainingen en combinatietrainingen met gebruik van de Boxmaster® (Een uniek boks/kickboks station).
Bij deze trainingen ligt de nadruk niet op de wedstrijdsport maar puur het recreatieve deel en is daarom geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd.

Pencak Silat Jeugd

Pencak Silat Matjan Hitam is een Indonesische zelfverdedigingskunst. Waarbij de cultuur, normen en waarden en respect het belangrijkste zijn. Uitermate geschikt voor jeugd, waarbij de nadruk ligt op weerbaarheid zowel mentaal als fysiek. Tijdens de lessen komen alle aspecten aanbod zoals:

  • Respect
  • Sociaal gedrag
  • Valbreken
  • Conditie
  • Techniektraining met en zonder traditionele wapens.

Fitness

Onder deskundige leiding worden jou alle beginselen van trainen met gewichten en toestellen bijgebracht. Het opbouwen en/of onderhouden van je lichaam staat hierbij centraal.

Bedrijfsfitness

Een op maat gesneden fitnessarrangement voor bedrijven. De locatie is ideaal. Vraag vrijblijvend om nadere informatie.

Virtual Spinning

Uitdagende Video Cycling groepsles. Je kan kiezen uit verschillende routes bijvoorbeeld Alpe d’Huez, London of Zuid-Afrika en nog veel meer. Een virtual instructor wijst je de weg! Geweldig om te zweten, ontspannen, conditie verbeteren, vet verbranden, klimmen en sprinten. Voor jong en oud een echte ‘Tour de Calorie’.

2 jaar

€ 15,95*
Per maand. Incl. gratis proeftraining


Minimaal 2 jaar
(daarna maandelijks opzegbaar)


Groepslessen + € 12,50 p/m


* Bij betaling in 1x

1 jaar

€ 18,95*
Per maand. Incl. gratis proeftraining


Minimaal 1 jaar
(daarna maandelijks opzegbaar)


Groepslessen + € 12,50 p/m


* Bij betaling in 1x

Maandelijks opzegbaar

€ 23,95*
Per maand. Incl. gratis proeftraining


Groepslessen + € 12,50 p/m


* contant (of incasso + € 1,- per incasso)


Meest gekozen